Ansvar og policy

Ansvar og policy

Ansvar og policy

3T ser det som avgjørende å engasjere seg i diskusjoner om temaer som har betydning for samfunnet, og vi ønsker å være en positiv kraft for endring innenfor ulike områder.

Her kan du blant annet finne informasjon om vår strategi mot doping, personvernerklæring, informasjon om åpenhetsloven, og våre initiativer for å støtte sårbare grupper i tillegg til bredde- og toppidrett.
Åpenhetsloven

Åpenhetsloven

3T har innarbeidet lovens krav i sitt styringssystem ved eksplisitt å ta temaet inn i våre etiske retningslinjer.

Les mer
Personvern

Personvern

3T er behandlingsansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bruk av våre tjenester, Vi følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.

Les mer
Antidoping policy

Antidoping policy

3T-Treningssenter har i samråd med Antidoping Norge implementert antidopingprogram på alle våre treningssenter. 3T har nulltoleranse for doping.

Les mer
TV-aksjonen

TV-aksjonen

Hvert år inviterer 3T lokalt næringsliv og oppfordrer våre medlemmer til å delta på årets viktigste treningsøkt, en spinnmaraton til inntekt for NRK TV-aksjonen!

Les mer
Barnehjemmet Mia Casa

Barnehjemmet Mia Casa

Mia Casa er en trøndersk stiftelse som har fått bygd et stort omsorgshjem i Iasi i Moldova-regionen, som er den fattigste delen av Romania. 3T har siden oppstarten bidratt med årlige tilskudd til driften av omsorgshjemmet.

Les mer
3T støtter idretten

3T støtter idretten

3T-Treningssenter er stolt bidragsyter, partner og sponsor for idrett i hele Midt-Norge, både for bredde og topp! 3T har siden oppstarten vært aktivt opptatt av at trening både er forebyggende og hever folkehelsa

Les mer