Om 3T

Om 3T

Om 3T

3T er Midt-Norges største treningskjede. På våre 16 treningssenter i Trondheim og omegn finner du garantert trening som passer deg og dine målsettinger, enten du er mosjonist eller toppidrettsutøver. Vi har Midt-Norges største timeplan, topp kompetanse i alle ledd og bemannede senter som gjør 3T til en trygg og inspirerende treningsarena.

3Ts grunntanke og visjon er å spre trim, trening og trivsel til det trønderske folk!
Hver dag fylles 3T-senter over hele Trøndelag med blide og treningsglade mennesker i alle aldre! Noe av grunnen til at svært mange trives på 3T er at de har innsett at variasjon er nøkkelen til treningsglede! Her kan man prøve ut mange forskjellige aktiviteter, og delta på gruppetimer av alle typer, finpusse teknikk med trygge og erfarne trenere, eller rett og slett koble av og restituere i basseng eller spa-avdelinger.

3T-sentrene er strategisk plassert i nærheten av der folk ferdes og bor. 90 % av Trondheims befolkning bor eller jobber mindre enn 10 minutters gange fra sitt nærmeste 3T-senter.
3T-medlemmer får tilgang til Trøndelags største og beste treningstilbud!
 • Bildetekst

  Vår visjon

  3Ts visjon er å spre Trim, Trening og Trivsel!

  Les mer
 • Bildetekst

  Våre verdier

  Vi jobber etter våre verdier profesjonell, engasjerende og serviceinnstilt

  Les mer
 • Bildetekst

  Team 3T

  Som medlem på 3T blir man automatisk en del av Team 3T!

  Les mer
 • Bildetekst

  Vår historie

  Det første 3T-senteret åpnet i 1985 på Rosten i Trondheim.

  Les mer
Skap verdi med oss!

Skap verdi med oss!

3T er alltids på jakt etter deg som brenner for trim, trening og trivsel. Du som gjør det lille ekstra for at medlemmene og kollegaene dine har det bra. Vi ser etter deg med gode relasjonelle ferdigheter kombinert med faglig styrke innen våre ulike felt. Her er våre ledige stillinger:

Se ledige stillinger