Ny på 3T

Ny på 3T

Ny på 3T

Så gøy at du har valgt å bli medlem hos oss! På 3T hjelper vi deg så du vil nå de målene du har satt deg. Uansett om det er å komme i gang med treningen, gå ned i vekt, bli sterkere eller bli kvitt plager, har vi fagfolk som kan hjelpe deg. Med riktig veiledning er ikke veien til målet like vanskelig.

Vi heier på deg – YES YOU CAN!

Vi ønsker å gjøre det så enkelt som mulig å komme i gang med gode treningsrutiner og har samlet nyttig informasjon til deg under.

Dame booker time i 3T-appen

Last ned 3T-appen

Skal du booke tid i treningssal, booke gruppetimer, bestille timer med PT, se kommende aktiviteter og mye mer, kan du velge om du bruker tjenestene her på 3t.no, eller laster ned 3T-appen.

Vi har plukket ut timer som vi mener kan egne seg for en nybegynner på 3T og lagt de under egen fane i appen, «FOR NYBEGYNNERE».

Les mer og last ned 3T-appen
Dette må du ha med deg på trening

Dette må du ha med deg på trening

Tips om hva du bør bringe til forskjellige treningstyper og hva du kan låne på 3T. Her ser du også anbefalt kleskode på trening.

Les mer
Få omvisning og tips fra en treningsveileder

Få omvisning og tips fra en treningsveileder

Ta kontakt med resepsjonen om du ønsker omvisning og gjennomgang av 3T-senteret. Du vil også få hjelp til å finne riktig treningsprogram og gode råd for å nå akkurat dine ønsker og treningsmål. En treningsveileder vil hjelpe deg finne den treningsformen som passer for deg og din livssituasjon. Her finner du et utvalg av treningsprogram du enkelt kan laste ned.

Les mer
Få individuell oppfølging med personlig trener

Få individuell oppfølging med personlig trener

Både nybegynnere og topptrente får bedre utbytte av treningene med personlig trener. Se bakgrunn og ekspertisefelt for hver PT, kjøp klippekort og book timer.

Les mer på egne PT-sider
Dame på aerobic gruppetime

Finn gruppetimer som passer for deg

3T er kjent for meget høy kvalitet på gruppetrening!

Våre instruktører gleder seg til å se nettopp DEG på trening! Her ser du hvordan timene er navngitt, alt fra nybegynnertimer til mer avanserte timer for deg med litt mer erfaring. I høysesong har vi ca 800 gruppetimer i uken som er inkludert i medlemskapet.

Les mer om gruppetrening
Smarte tips for å komme i gang med treningen

Smarte tips for å komme i gang med treningen

Når man er helt ny på treningssenter, kan det være vanskelig å vite hvor man skal starte. Se våre tips til å komme i gang med treningen.

Les mer
Kombiner trening og behandling hos 3T-Klinikken

Kombiner trening og behandling hos 3T-Klinikken

Opplever du ubehag eller smerter i muskler og ledd? Har du belastningsskader eller trenger en skikkelig idrettsmassasje? Da kan 3T-Klinikken være løsningen for en smertefri hverdag for deg! Her får du raskt behandling hos fysioterapeut og kiropraktor. Du finner 3T-Klinikken på 3T-Rosten, 3T-Solsiden og 3T-Midtbyen.

Les mer og book time