Dette må du ha med på trening

Dette må du ha med på trening

Dette må du ha med på trening

I tillegg til behagelig treningstøy må du huske å ha med følgende på trening:

  • Medlemskort/bånd
  • Håndduk
  • Innesko

Garderobeskap

Garderobesklap låses enten med medlemskortet ditt, eller med hengelås. Sjekk med ditt senter hva de tilbyr.

Annet

Spinnsyklene våre er utstyrt med SPD klikk pedaler i tillegg til vanlig reim for en normal sko. Skal du på yoga anbefaler vi at du tar med egen matte, men om du glemmer kan dette lånes på senteret.

Bekledning

3T ønsker et sunt og godt miljø, og en del av trivselstiltakene omhandler bekledning. Det er derfor ønskelig at man benytter rent, anstendig og ikke-støtende treningstøy, samt alltid benytte håndkle. Alle skal bruke sko, og da rene sko som ikke sverter. På gruppetimer som yoga kan man ta av sko og sokker, men da må man ha med sin egen private matte.

Vi ber om at områder markert i blått på illustrasjonen under alltid skal være tildekket under trening.
Bilde
Menn
Det er ikke tillatt for menn å bruke singlet i styrkeavdelingen.
*Unntak: Menn kan bruke singlet på gruppetimer, squash og i kondisjonsavdelingen.

Kvinner
Kvinner har lov til å bruke singlet. Men det er ikke tillatt å bruke korte topper som ikke dekker magen, korte shortser eller annen bekledning som kan virke støtende.

Hvorfor?
Disse reglene har vi av miljøskapende årsaker. 3T ønsker å ha fokus på trening og ikke på kropp. Utfordrende og upassende bekledning kan øke terskelen for at andre medlemmer benytter seg av styrkeavdelingen. Våre kleskoder gjør at vi enklere kan unngå grupperinger som lager en atmosfære som ikke stemmer over ens med 3Ts familievennlige profil. 3T påberoper seg retten til påpeke uskikket treningstøy.