Våre verdier

Våre verdier

Våre verdier

Vi i 3T er glade i folk, derfor ansetter vi også folk som er glade i folk. Vi jobber etter våre verdier profesjonell, engasjerende og serviceinnstilt.

Profesjonell – Vi skal ha god kompetanse og være bevisste på vårt ansvar. Vi skal alltid søke best mulig kvalitet, og være effektive i vår arbeidsdag.

Engasjerende – Vi skal formidle treningsglede og være resultatorienterte. Vi skal alltid være inkluderende, og motivere andre til å leve et sunt og aktivt liv.

Serviceinnstilt – Vi skal se alle medlemmer og gi de best mulig service. Vi ønsker at alle skal føle seg velkomne på 3T.

I 3T er vi opptatt av å bygge en kultur der alle mennesker skal føle seg velkommen uansett bakgrunn eller forutsetning. Vi har over 650 ansatte som skal gjøre din treningshverdag enda finere. Det betyr at vi selv ansetter folk i alle ledd i driften av 3T. I tillegg til alle du møter i resepsjonen, treningssalene og på gruppetimene har vi egne renholdere, driftspersonell og egne avdelinger for markedsføring, IT, og økonomisk drift av sentrene. Dette gir en 3T en sterk og stabil ryggrad, som er noe av nøkkelen til at våre verdier alltid er på plass, og gir bedriften mulighet til hurtige endringer og produksjoner når dette ønskes.