3T Leangen søker resepsjonsansvarlig

3T Leangen søker resepsjonsansvarlig

3T Leangen søker resepsjonsansvarlig

Søknadsfristen er gått ut
Brenner du for trening og helse? Vil du jobbe i et variert og sporty miljø? Da er dette jobben for deg! 3T-Leangen søker en dyktig resepsjonsansvarlig som skal lede vår flotte resepsjon.

Søknadsfristen er gått ut.

Som resepsjonsansvarlig vil du få en spennende arbeidsdag der du jobber tett på dine ansatte og medlemmer. Du vil ha personalansvar for våre resepsjonister, samt alt administrativt ansvar knyttet til vår resepsjon. Det være seg salg, bestilling, oppfølging av medlemmer m.m.
Stillingen er en 100% stilling, hvor minimum 80% er knyttet til resepsjon. Inntil 20% kan være annet arbeid som veileder, renhold, PT eller gruppetrening. Det vil være en kombinasjon av dag og kveldsjobb.
Oppstart 1. august.

Du "eier" gulvet og har kontakt med medlemmene!

Du er opptatt av å utøve ledelse og bygge gode team. Du klarer å utvikle et miljø som har fokus på trim, trening og trivsel gjennom medarbeidere som kjenner seg igjen i våre verdier; vi skal alltid være profesjonelle, engasjerende og serviceinnstilte.
Du er motiverende og positiv. Du bryr deg om folk, og ønsker å bidra til at andre får en bedre hverdag. Du gir ekstra av deg selv for at andre skal nå sine mål.

Kvalifikasjoner

  • Erfaring innen personalledelse.
  • Strukturert arbeidsmetode.
  • Gode relasjonelle ferdigheter.

Søknad med CV sendes til: leangen@3t.no
Søknadsfrist: 26. mai 2024
Kontaktperson: Gustav Bjørlo (daglig leder)