3T-Byåsen søker personlig trener

Personlig trening på 3T

3T-Byåsen søker personlig trener

Søknadsfristen er utgått.


Trøndelags største treningskjede vokser stadig, og behovet for dyktige personlige trenere øker. 3T-Byåsen er på utkikk etter en PT med glimt i øyet og som kan være en god ambassadør for 3Ts verdier – trim, trening og trivsel. Det kan også bli mulighet for noe fast arbeid som veileder. Er du vår nye kollega?

Som personlig trener spiller du en viktig rolle i våre medlemmers treningsopplevelse. Det er du som leverer merverdien og skaper treningsglede på seneret. Vi ser etter deg som har evnen til å motivere til en aktiv livsstil, formidre treningsglede, og se våre medlemmers ulike behov.

Bildetekst

Arbeidshverdagen i 3T er variert og aktiv, i et trivellig og godt arbeidsmiljø. Som PT styrer du selv din egen arbeidshverdag, og du har selv ansvar for rekruttering av PT-kunder og re-salg av PT-klipp. Vi søker derfor deg som har gode salgskunnskaper og drives av å skape gode resultater. Du må være en servicehelt, ha god arbeidskapasitet og en evne til å skape nye kunderelasjoner. Du må trives i et sporty miljø, og være et produkt av en sunn og aktiv livsstil selv.

Utdanning og erfaring

  • Høy treningsfaglig kompetanse.
  • Har godkjent PT-utdanning fra NIH, AFPT eller tilsvarende institusjoner.
  • Gjerne bachelorgrad innenfor idrettsrelaterte fag, eller tilsvarende utdanning.

Søknad med CV og referanser sendes til byasen.trener@3t.no
Søknadsfrist: 31. mai 2024.
Tiltredelse: Etter avtale.
Merk søknaden: Søknad Personlig trener.