3T søker senterleder for 3T-Moholt og CrossFit Moholt

3T søker senterleder for 3T-Moholt og CrossFit Moholt

3T søker etter senterleder for 3T-Moholt og Crossfit Moholt

Søknadsfrist 4. august 2024
3T-Treningssenter er Midt-Norges største treningsskjede, med 16 senter fordelt i og utenfor Trondheim. 3T er godt etablert, og startet sitt første treningssenter i 1985. Vi har 650 herlige ansatte og omsetter for ca. 250 millioner. Nå søker vi en dyktig og engasjert senterleder for to av våre senter; 3T-Moholt og Crossfit Moholt.
Som senterleder skal du bidra til at 3T-Moholt og Crossfit Moholt beholder sin posisjon i markedet, og forblir sentre hvor medlemmer og ansatte trives svært godt.
Dine viktigste egenskaper er evnen til å formidle treningsglede og kunnskap videre til medlemmer og ansatte. Du er en naturlig selger og kjenner deg igjen i våre verdier: profesjonell, engasjerende og serviceinnstilt. Du er framoverlent, liker utfordringer og har en god gjennomføringsevne.

Stillingen er en 40 % administrativ stilling, og resterende består av gruppetimer og eventuelt personlig trener timer. Den administrative delen består blant annet av budsjett, generelt drift av sentrene, oppfølging av personale m.m. Stillingen forutsetter at du har stor arbeidskapasitet, og kan jobbe ettermiddag og noe helg.

Kvalifikasjoner
  • Relevant utdanning eller erfaring innen trening, salg og ledelse
  • Fordel med tidligere erfaring som leder med personalansvar
  • Fordel med erfaring innen Crossfit, og sertifisering level 1.

  • Søknadsfrist: 04.08.24
  • Oppstart: 01.09.24
  • Søknad med CV sendes til HR-ansvarlig Siv-Elin Skogen: siv@3t.no.