Er du vår nye treningskoordinator?

Crossfit Moholt Kombinasjonsmedlemskap med 3T

Er du vår nye treningskoordinator?

Søknadsfrist er nå utgått.

Som treningskoordinator vil du ha ansvar for treningssal og gruppetreningstilbudet på Crossfit Moholt og 3T-Moholt. Dette innebærer blant annet planlegging av timeplan, evalueringer og vikarhåndtering. Du vil jobbe i team med daglig leder, og være dens høyre hånd.

Du må være faglig sterk innen trening, ha PT-utdannelse og kunne undervise i gruppetrening. Du har evnen til å formidle treningsglede og kunnskap videre til dine kunder. Du er motiverende og positiv, og du har en genuin interesse for å tilby best mulig kvalitet i din treningssal. Du må ha god kjennskap til funksjonell trening, og erfaring innen Crossfit.
Stillingen består av 20% administrasjonstid, gruppetimer og PT-timer. Det vil være en del ettermiddag/ kveldsjobb, samt noe helgejobbing.

Hvem er du?

Du er en person som er opptatt av å utøve ledelse og bygge et godt og sammensveiset team. Du kjenner deg igjen i 3Ts verdier: alltid profesjonell, engasjerende og serviceinnstilt. Du er motiverende og positiv, bryr deg om folk og ønsker å bidra til at andre får en bedre hverdag. Du er sosialt aktiv og ønsker å være involvert i det sosiale, både med medlemmer og kollegaer. Du ser verdien av å skape et best mulig arbeids- og treningsmiljø, og du vil fremme et arbeidsmiljø med inkludering og tilhørighet i fokus.

Kvalifikasjoner

  • God kjennskap til Crossfit og helst inneha gyldig CF-L1 sertifisering eller høyere. Man må ha dette for å kunne coache Crossfit-timer.
  • Relevant utdanning og erfaring innen trening.
  • Opptatt av trening og folkehelse.
  • Gode relasjonelle ferdigheter.
  • Kunne jobbe ettermiddag, kveld og helg.


Søknadsfrist: Utgått
Tiltredelse: 01.09.2024
Kontaktperson: Eirik Løkken Tørseth