Ashtanga

Ashtanga

Ashtanga

75 - 90 minutter
Asthanga er en tradisjonell yogastil med røtter over 2000 år tilbake i tid, med faste serier og øvelser som praktiseres likt over hele verden. I denne yogaklassen jobber du med deler av den første serien (primary series), hvor instruktøren leder deg gjennom posisjonene og forklarer både teknikk og gir modifikasjoner.
Ashtanga yoga er en fysisk utfordrende yogapraksis, og dersom du praktiserer jevnlig over tid vil det gi økt fysisk styrke, fleksibilitet og klarhet. Kontinuerlig pust og bevegelse knyttes sammen slik at oppmerksomheten vendes innover i kroppen, og du får en større tilstedeværelse i øyeblikket.
Ashtanga på 3T deles inn i to nivåer, «halv serie» og «full serie».
Nivå

Halv serie Instruktøren leder deg gjennom et utvalg av posisjoner fra primary series frem til Båten (Navasana), og timen avslutten med finishing sesquence og avspenning. Denne klassen passer for deg som har noe erfaring med yoga fra tidligere.

Full serie Instruktøren leder deg gjennom et utvalg av posisjoner fra hele primary series, og timen avsluttes med finishing sequence og avspenning. Timen er delvis ledet, det vil si at instruktøren leder klassen, men de som ønsker kan praktisere i eget tempo (Mysore style). Ashtanga full serie passer for deg som har praktisert Ashtanga tidligere, eller har praktisert annen dynamisk yogastil i to år.

Greit å vite

Timen foregår barbeint på yogamatte. Du kan låne matte på 3T, men vi anbefaler at du kjøper din egen.

Kommende Ashtanga-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...