Core

Core

Core

20 - 45 minutter
Ønsker du en sterkere kjernemuskulatur er Core en time du bør prøve. På denne gruppetimen gjør du coreøvelser på matte, kombinert med funksjonelle øvelser med ytre belastning. Styrkeøvelsene er designet for å bedre din balanse, styrke og kroppskontroll.
Core utgjør kroppens kjernemuskulatur, og består av mage, nedre del av rygg, hofte og bekkenmuskulatur. Core er kroppens kraftsenter, og danner grunnlag for nesten alle bevegelser du gjør i hverdagen. Ønsker du en funksjonell kropp er core-trening noe du bør prioritere, og på denne timen får du gode øvelser som gjør deg sterkere.
Kjernemuskulaturen er noe alle bør trene, også om man er eldre. En sterk kjerne gir deg bedre balanse, større bevegelsesfrihet og kan bidra til mindre smerter og plager i rygg og hofter. Etter fødsel er det også lurt å bygge opp kjernemuskulaturen, slik at man får en mer funksjonell kropp.
Instruktøren veileder deg gjennom øvelsene for å sikre god teknikk og riktig utførelse. Alle øvelser kan tilpasses den enkeltes behov og erfaring.
Tren kroppen sterkere med Core!
Nivå

Denne timen har ingen nivå, og passer derfor både til nybegynneren og den mer erfarne.

Greit å vite

Denne timen passer fint å kombinere med annen trening. Dersom du er gravid bør du varsle instruktøren dersom du ønsker alternative øvelser der det er behov.

Kommende Core-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...