Dagens økt

Dagens økt

Dagens økt

30 - 90 minutter
Har du vært på Ukas Økt, og ønsker å treningen din til neste nivå? Da bør du teste ut Dagens Økt! Opplegget varierer fra dag til dag og passer best for deg som har erfaring fra Tabata, Olympia eller Ukas økt.
Treningen starter med dynamisk oppvarming og mobilitet for å klargjøre kroppen for det som skjer i hoveddelen. Innholdet i selve økten kan variere fra dag til dag, men starter enten med ren styrke eller teknikk før man går over til en kort og intensiv økt, eller så kan hele økta være en enkeltstående intensiv økt med lengre varighet.
Selve økta kan også være bygd opp rundt kjente treningsmetoder fra styrketrening og crossfit, som f.eks. AMRAP (as many rounds as possible) eller EMOM (every minute on the minute) og lignende metoder.
Selv om alle øvelser kan skaleres til ønsket nivå, er dagens økt en fysisk krevende time. Det forutsettes derfor at du har en del forståelse for styrketrening og teknikk for å kunne delta. Øvelser som kan inngå i treningsøkten kan f.eks. være burpees, knebøy, pull-ups, ball slams og lignende.
Nivå

Denne timen krever at du har tidligere erfaring med styrketrening.

Greit å vite

Timen foregår i en crosstraining-avdeling

Kommende Dagens økt-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...