FamilieYoga

FamilieYoga

FamilieYoga

45 minutter
Familieyoga er en morsom og inkluderende time hvor både voksne og barn kan delta og utforske yoga sammen. Det gir barna en innføring i yoga i samarbeid med voksne, og gjennom lekne øvelser styrkes balanse, koordinasjon, motorikk og konsentrasjon, med en avslappende avslutning som mange barn setter pris på.
I en hverdag der vi stimuleres fra alle kanter, har behovet for en stille stund økt kjempemye. Og dette gjelder ikke bare voksne, det gjelder også i minst like stor grad for barn. Alle som praktiserer yoga, kan bli mer harmoniske og fokuserte. Det å lære seg å slappe av og lytte til sin egen kropp er en verdifull evne både for voksne og barn.
På denne gruppetimen kan du som voksen ta med deg ett barn. Det vil si at to barn krever at to voksne deltar på treningen. Timen er barnevennlig, og instruktøren bruker barnas fantasi og kreativitet som et middel for å skape dynamikk og engasjement i timen. Timen kan være aldersbegrenset, dette er spesifisert i timen som skal bookes. Treningen er gratis for barn av 3T-medlemmer!
Nivå

Timen passer for alle, og man trenger ingen tidligere erfaring for å delta.

Greit å vite

Kun ett barn per voksen. Yogamatte kan lånes på 3T, men ta gjerne med din egen.

Kommende FamilieYoga-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...