Flow&Yin

Flow&Yin

Flow&Yin

60 - 75 minutter
Både denne timen får du det beste av to verdener, både yogaflow og yinyoga! Her kombineres rolige flytsekvenser med avspennende yinøvelser.
Gjennom denne harmoniske blandingen vekker vi kroppen mykt, samtidig som vi åpner opp i dypere spenninger, slik at du kan oppleve en balanse mellom styrke, fleksibilitet og ro.
Instruktøren guider deg gjennom pust og utførelse, og hjelper deg å tilpasse øvelser dersom du har behov.


Nivå

Nybegynner: Dette nivået passer for deg som er helt ny, eller vil prøve en gruppetime som er moderat fysisk krevende. Her får du gode forklaringer og modifikasjoner som passer dine behov.

Litt øvet: På dette nivået er det en fordel om du har praktisert noe yoga tidligere. Her gis det ikke like mange modifikasjoner, og tempoet går litt raskere. Timen er litt mer fysisk krevende enn nybegynner-nivå.

Øvet: Her vil det settes større krav til både balanse, fleksibilitet og styrke, samtidig som tempoet går litt raskere. Timen er fysisk krevende, og det legges opp til et nivå der man bør ha praktisert en god del yoga tidligere.

Greit å vite

Timen foregår barbeint på yogamatte. Vi benytter bolster og pledd for å bli så komfortabel som mulig. Du kan låne matte på 3T, men vi anbefaler at du kjøper din egen.

Kommende Flow&Yin-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...