HiitSpinn

HiitSpinn

HiitSpinn

30 - 60
HiitSpinn (High Intensity Interval Training)
Spinning minimerer belastningen på rygg, hofter og knær da man jobber kun konsentrisk. Mange som sliter med å løpe opplever en løftet treningsglede ved å delta på spinning. Våre instruktører er dedikert til å skape en gøy og motiverende atmosfære!
HiitSpinn består av korte intervaller som tar deg fra 70 sekunder jobbing, ned til 20 sekunder. Mellom kort-intervallene er det 20 sek pause, og mellom blokkene er det fire minutter pause hvor vi restituerer og gjør oss klar for ny arbeidsblokk.
Målet med timen er å bli sterkere på sykkelen samtidig som vi jobber effektivt med kondisjon. Timen passer alle som er glad i spinning, og syns du variasjon i treningen er viktig for motivasjon, er denne timen perfekt for deg. Instruktøren din kommer garantert til å få deg ut av komfortsonen, og coache deg til nye høyder.
På HiitSpinn 45 er det tre blokker med jobbing, og på Hiitspinn 60 er det fire.
HiitSpinn varierer mellom 45 og 60 min
Nivå

Denne timen passer for deg som ønsker større variasjon i spinntimene.

Greit å vite

Alle syklene er utstyrt med SPD pedaler i tillegg til reim for bruk av vanlige sko. Vi anbefaler en spinnsko dersom du skal spinne mye.

Vi har Keiser M3I spinnsykler utstyrt med blåtann. Syklene snakker med Iqniter-appen og Keiser-appen som videre kan kobles opp mot bl.a Strava.

Kommende HiitSpinn-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...