HotFlow

HotFlow

HotFlow

45 - 75 minutter
HotFlow er en dynamisk yogatime hvor yogastillinger utføres i en flyt bundet sammen av pusten. Timen består av både yogaposisjoner fra nyere tid, og tradisjonelle stillinger fra Hatha yoga. Klassen starter med en forberedende sekvens, før man går inn i en mer dynamisk og fysisk krevende flyt, før man roer ned og avslutter med avspenning. Gjennom gruppetimen får du trent både balanse, styrke, smidighet, koordinasjon og konsentrasjon.
Yogatimen utføres i et oppvarmet rom med høyere luftfuktighet (ca 36 grader). Varmen gjør man opplever mindre motstand i muskler og ledd, slik at man enklere kommer dypere inn i posisjonene. Dersom du er gravid, har høyt blodtrykk eller andre helseutfordringer anbefales det at du rådfører deg med lege før du deltar på timer i oppvarmet rom.
HotFlow deles inn i tre ulike nivåer; nybegynner, litt øvet og øvet.
Nivå

Nybegynner: Dette nivået er ideelt for deg som er helt ny eller foretrekker en snillere yogaklasse med moderat fysisk utfordring. Her gir instruktøren grundige forklaringer og tilpasninger som er skreddersydd for dine individuelle behov, slik at du kan få mest mulig ut av praktiseringen.

Litt øvet: På dette nivået vil det være en fordel hvis du har noen tidligere erfaringer med yoga. Her tilbys ikke like mange modifikasjoner, og tempoet er noe raskere. Timen byr på en litt høyere fysisk utfordring sammenlignet med nybegynner-nivået.

Øvet: På øvet-nivå er det økt fokus på balanse, fleksibilitet og styrke, samtidig som tempoet øker noe. Timen er designet for å være fysisk utfordrende og retter seg mot deg med betydelig erfaring innen yoga. Det anbefales at du har en praktisert yoga over lengre tid før du deltar på dette nivået.

Greit å vite

Timen foregår barbeint på yogamatte. Du kan låne matte på 3T, men vi anbefaler at du kjøper din egen matte.

Kommende HotFlow-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...