HotPilates

HotPilates

HotPilates

30 - 60 minutter
I en gruppetime med Pilates trener du en kombinasjon av styrke- og tøyeøvelser som utføres i ulike posisjoner - stående, sittende eller liggende på en matte. Pilates øvelsene krever kun kroppsvekt, og det er derfor ikke behov for ekstra utstyr. Instruktøren leder deg gjennom en nøye sammensatt serie av øvelser, hvor oppmerksomheten rettes mot konsentrasjon, balanse, riktig pusteteknikk og avspenning.
Gjennom å praktisere Pilates over tid vil du oppleve økt styrke og smidighet. Klassene designes med spesiell vekt på å styrke kroppens senter bestående av mage, bekken og rygg. Instruktøren legger stor vekt på å formidle god teknikk og pusteteknikk, for best mulig kvalitet på øvelsene.
Timen foregår i ett oppvarmet rom med høyere luftfuktighet. Varmen gjør at musklene oppleves som mer fleksible, og man kan komme dypere inn i ulike øvelser.
Det er ingen krav om tidligere erfaring for å delta, øvelsene kan tilpasses individuelle behov. Dersom du er gravid, har høyt blodtrykk eller andre helseutfordringer anbefaler vi at du rådfører deg med lege før du deltar på timer i oppvarmet rom.
Reduser stress, få dyp kontakt med kroppens muskler og oppnå total avspenning med Pilates!

Kommende HotPilates-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...