HotYin

HotYin

HotYin

45 - 75 minutter
Hot Yin er en rolig og meditativ yogatime som for det meste foregår sittende eller liggende på en matte. Yogastillingene holdes i opp til fem minutter og kombineres med dyptgående avspenning og pust. Gruppetimen er designet for at du skal kunne løsne og åpne opp i blokkeringer som kan ligge i kroppen, gjennom å strekke på skjelettmuskulatur, ledd og bindevev.
Hot Yin foregår i et oppvarmet rom, hvor varmen kan hjelpe deg å komme litt dypere inn i de ulike posisjonene. Varmen kan også hjelpe deg å slippe spenninger i kroppen, og samtidig gjøre praktiseringen mer behagelig.
Gjennom å holde stillinger over lengre tid får du mulighet til å utforske tilstedeværelse i kroppen, frigjøre spenninger og øke fleksibiliteten. Kombinert med dyptgående avspenning og bevisstgjøring på pust inviteres du til å dykke inn i øyeblikket og gjenopprette energiflyten i kroppen.
Senk stressnivået, frigjør spenninger og nyt fullstendig avspenning med HotYin!
Nivå

Yogaposisjonene kan enkelt tilpasses din kropp og ditt behov, og du trenger ingen erfaring med yoga for å delta på en yin-time. Det er derfor en yogastil som passer like godt for nybegynnere som mer erfarne yogis.

Greit å vite

Dersom du er gravid, har høyt blodtrykk, hjerteproblemer, diabetes eller andre kroniske sykdommer anbefaler vi at du rådfører deg med lege før du deltar på timer i oppvarmet rom. Du kan leie yogamatte på 3T, men vi anbefaler at du tar med egen yogamatte. På alle hot-timer bør du ha med deg håndkle, og husk å drikke nok vann før og etter timen.

Kommende HotYin-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...