Mamma&Mini Step

Mamma&Mini Step

Mamma&Mini Step

45 - 60 minutter
På denne gruppetimen får du trent både kondisjon og styrke, og treningen er tilpasset deg som er nybakt mamma! Gjennom kondisjonsintervaller på step og styrketrening mellom intervallene får du en effektiv treningsøkt skreddersydd for opptrening etter svangerskap, fødsel og barseltid.
Kondisjonsintervallene består av enkle øvelser på step, som kan tilpasses ønsket nivå. Målet er å bevege seg og komme litt opp i puls, hvor mye intensitet du ønsker er helt opp til deg. Treningsøvelsene er enkle, og man trenger ingen tidligere erfaring med step for å delta.
I styrkeintervallene benyttes både kroppsvekt og strikk, og det er de største muskelgruppene i kroppen som prioriteres. Instruktøren legger opp timen slik at bekkenbunnstrening og styrking av muskler i mage, rygg og sete prioriteres. Du får også åpnet godt opp i spenninger som kan ligge i bryst, skuldre og nakke. Babyen kan også være med å trene, eller sove godt ved siden av når mamma trener. Timen er tilrettelagt for barn opp til krabbestadiet.
Nivå

Passer for alle nybakte mødre, det er ikke nødvendig med tidligere erfaring med trening.

Greit å vite

Amming, byssing, bleieskift o.l er helt normalt under timen. Kle gjerne barnet godt eller ta med et teppe da det kan være noe kjølig i salen grunnet ventilasjon under trening.

Kommende Mamma&Mini Step-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...