O2-Spinn

O2-Spinn

O2-Spinn

60 minutter
Dette er sykkeltimen som passer for deg vil trene med høy intensitet! Gruppetimen er designet for å maksimere forbrenningen og forbedre utholdenheten din, og det gjøres på en forutsigbar og utfordrende måte. Målet er å presse pulsen opp i 85-95 % av makspuls, noe som medfører at oksygenopptaket forbedrer seg. Og det fører til at du får optimalisert forbrenningen din, lungekapasiteten øker og hjertet ditt blir sterkere.
Spinntimen består av fem intervaller, hvor dragene varer i 4-6 minutter (4-5-6-5-4). Imellom intervalldragene er det aktive pauser på tre minutter. Du kan enkelt justere motstand, slik at du får den intensiteten du selv ønsker på sykkeltimen.
Nivå

Vi anbefaler at du har trent noe spinning tidligere. Er du helt ny kan du tilpasse timen til ditt nivå om ønskelig.

Greit å vite

Alle syker er utstyrt med SPD-pedaler, i tillegg til reim for bruk av vanlige sko. Vi anbefaler at du bruker spinnsko for komfort og teknikk, men det er mulig å bruke vanlige treningssko også. Spinnsyklene er av type Keiser M3I, og er utstyrt med blåtann. Syklene snakker med appene Iqniter og Keiser, som videre kan kobles opp mot bl.a Strava.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iqniter.home&hl=no&gl=US

https://www.keiser.com/lp/m-series-app-2

Kommende O2-Spinn-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...