PulsSpinn

PulsSpinn

PulsSpinn

45 - 60 minutter
På denne timen får du en intens og effektiv kondisjonsøkt på sykkel, satt opp etter den anerkjente metoden «4x4». Metoden er et vitenskapelig forankret program, som er designet for å øke ditt oksygenopptak.
«4x4-metoden» bygger på 4x4 minutters pulsintervaller, hvor målet er å nå en høy puls (87-92 % av makspuls). Dette blir balansert av 4×3 minutters intervaller med aktiv pause, der fokuset er på å holde en moderat puls (omtrent 70 % av makspuls). Denne kombinasjonen av høy intensitet og kontrollert hvile gir en rask og effektiv vei til økt kondisjon og helsegevinster.
Timen starter med en oppvarming som gradvis bygger opp intensiteten og forbereder kroppen på intervallene som kommer. Hoveddelen varer i 28 minutter og består av intervaller med høy intensitet. Etter hoveddelen kommer en nedtrappingsdel hvor pulsen gradvis senkes, og til slutt en kort uttøyningsdel.
Velkommen til en treningsopplevelse som gir resultater!
Nivå

Du trenger ikke noen tidligere erfaring for å delta på timen, men timen er fysisk krevende. Det kan derfor være en fordel om du har prøvd noe spinning tidligere.

Greit å vite

Alle syklene er utstyrt med SPD pedaler i tillegg til reim for bruk av vanlige sko. Vi anbefaler en spinnsko dersom du skal spinne mye.

Vi har Keiser M3I spinnsykler utstyrt med blåtann. Syklene snakker med Iqniter-appen og Keiser-appen som videre kan kobles opp mot bl.a Strava.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iqniter.home&hl=no&gl=US

https://www.keiser.com/lp/m-series-app-2

Kommende PulsSpinn-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...