PulsStep

PulsStep

PulsStep

45 - 60 minutter

Velkommen til en av våre mest populære timer, vår egen signaturtime PulsStep! I denne stepklassen jobber du med 4x4 intervaller bestående av enkle steptrinn med høy intensitet, og i de tre minutter lange aktive pausene gjør du effektive styrkeøvelser for hele kroppen. Dette er en effektiv og enkel time som gir deg følelsen av å være skikkelig gjennomtrent!

4x4 er en anerkjent metode for å øke oksygenopptaket, forskning viser at hard intervalltrening med høy puls gir meget gode resultater. Timen er bygd opp av 4x4 minutters pulsintervaller, og 4x3 minutters intervaller med styrketrening. Målet er å komme opp i 85-95 % av makspuls i pulsdragene, mens du i styrkeintervallene vil ligge på ca 70 % av makspuls.

Instruktøren veileder deg på både utførelse og intensitetsstyring, og gjennom fengende musikk og gode instruksjoner er det enklere å holde energien oppe gjennom hele timen. Noen av trinnene kan inneholde hopp eller jogg, men dette kan du enkelt modifisere om du ønsker lavere belastning på beina.

Nivå

Denne gruppetimen består av enkle trinn, og det er derfor ikke nødvendig med erfaring fra andre steptimer. Det er fysisk krevende klasse, men du kan enkelt tilpasse den til ditt kondisjonsnivå.

Greit å vite

Stepkassen kan reguleres i høyde.

Kommende PulsStep-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...