Spinn basic

Spinn basic

Spinn basic

30-45 min
Spinn Basic er timen som passer deg som er ny på spinning, eller som ønsker en snillere økt. Timen starter alltid med at instruktøren går gjennom innstillingen av sykkelen, informasjon om bruk av spinnsko og hva som er viktig å tenke på når man deltar på en spinningtime.
Denne treningsformen minimerer belastningen på rygg, hofter og knær da man jobber kun konsentrisk. Mange som sliter med å løpe opplever en løftet treningsglede ved å delta på spinning. Våre instruktører er dedikert til å skape en gøy og motiverende atmosfære!
Økten begynner med en grundig oppvarmingsfase, hvor du gradvis bygger opp intensiteten for å forberede kroppen på det som kommer. Etter oppvarmingen følger hoveddel som gir rom for individuell intensitetsstyring, du bestemmer selv motstand, og instruktøren vil coache deg på teknikk, følelse og den subjektive følelsen vi er ute etter i de ulike fasene av timen.
I hoveddelen får du tre sanger som oppfordrer til jobbing, før du får en pause, og så går på en ny jobbefase på tre sanger.
Nedtrappingen er like viktig som oppvarmingen, og her senker vi gradvis intensiteten for å gi kroppen en myk overgang fra den intensive økten til roligere aktivitet. Til slutt avsluttes økten med uttøyningsøvelser, som hjelper deg med å forbedre fleksibiliteten og redusere muskelspenninger.
Velkommen til en energifylt spinntime som tar deg gjennom en nøye planlagt reise fra oppvarming til nedtrapping, med intensitetsstyring og treningsglede som nøkkelkomponenter!
Nivå

Spinn Basic varierer mellom 30-45 minutter

Greit å vite

Alle syklene er utstyrt med SPD pedaler i tillegg til reim for bruk av vanlige sko. Vi anbefaler en spinnsko dersom du skal spinne mye.

Vi har Keiser M3I spinnsykler utstyrt med blåtann. Syklene snakker med Iqniter-appen og Keiser-appen som videre kan kobles opp mot bl.a Strava.

Kommende Spinn basic-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...