TabataSpinn

TabataSpinn

TabataSpinn

45 - 60 minutter
Tabataspinn består av kortintervaller på 20 sekunder med høy intensitet og 10 sekunder pause. Dette blir repetert 8 ganger, dsv. totalt 4 minutter. På en TabataSpinn kjører du fire slike Intervaller på 4 minutter. Etter en Tabata (4 min) er det aktiv pause på 3 minutter, før en ny Tabata kjøres.
Økten begynner med en grundig oppvarmingsfase på 10 minutter, hvor du gradvis bygger opp intensiteten for å forberede kroppen på det som kommer. Etter oppvarmingen følger hoveddel består av 4 tabatas med 3 minutter pause mellom hver bolk.
Nedtrappingen er like viktig som oppvarmingen, og her senker vi gradvis intensiteten for å gi kroppen en myk overgang fra den intensive økten til roligere aktivitet. Til slutt avsluttes økten med uttøyningsøvelser, som hjelper deg med å forbedre fleksibiliteten og redusere muskelspenninger.
Velkommen til en herlig, og effektiv kondisjonsøkt utført på sykkel, og passer perfekt for deg som ønsker å ta deg helt ut, samtidig som tiden går fort, og det er variasjon hele veien. Du rekker ikke kjede deg på denne timen.
Nivå

Spinn varierer mellom 45 og 60 minutter

Greit å vite

Alle syklene er utstyrt med SPD pedaler i tillegg til reim for bruk av vanlige sko. Vi anbefaler en spinnsko dersom du skal spinne mye.

Vi har Keiser M3I spinnsykler utstyrt med blåtann. Syklene snakker med Iqniter-appen og Keiser-appen som videre kan kobles opp mot bl.a Strava.

Kommende TabataSpinn-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...