Tredemølle

Tredemølle

Tredemølle

30 - 60 minutter
Dette er timen for deg som liker å løpe, eller har et mål om å begynne å like løping! Treningen foregår på tredemølle i treningsstudio, med en instruktør som veileder deg på teknikk og intensitet. Å løpe på tredemølle er en rask og effektiv måte å komme i form på, og på 3T finner du kvalitetsmøller som gir god løpe-komfort.

Treningsøkten består av intervaller, men hvordan disse legges opp og lengden på arbeidstiden kan variere fra gang til gang. Under intervallene er målet å komme godt opp i puls, for å komme til en arbeidsintensitet der kondisjonen forbedres. Våre tredemøller er enkle å bemanne, og du styrer intensiteten selv, så her kan du justere både tempo og stigning slik at du får den intensiteten du ønsker etter dine ferdigheter og behov. Og er du ikke helt klar for å løpe så kan du fint gå i høyt tempo.

Bli med på Tredemølle dersom du ønsker en effektiv og god kondisjonsøkt!
Nivå

Denne timen kan være fysisk krevende, og det kan derfor være en fordel om du har noe tidligere erfaring med løping.

Greit å vite

Pulssoner er et godt verktøy for å styre intensiteten. Vi tilbyr makspulstest med personlig trener, som gir deg den innsikten du ønsker. Dette er ikke nødvendig for å delta på timen.

Kommende Tredemølle-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...