WattSpinn

WattSpinn

WattSpinn

60 - 90 minutter
På denne timen får du virkelig tatt spinningen til et nytt nivå! Dette er en effektiv kondisjonsøkt som gir gode resultater, med en inspirerende instruktør og fengende musikk som motiverer deg til å gi det lille ekstra.
På WattSpinn måler du kraften du produserer under treningen. Gjennom å trene med watt får du et bedre styringsverktøy for intensitet, noe som gjør det enklere å justere og tilpasse treningen etter dine individuelle behov og mål. Du kan også tydelig se fremgangen din over tid, da wattmålinger gjør det mulig å spore hvordan ytelsen din forbedres fra økt til økt. I tillegg gir wattmålinger innsikt i styrkene dine og områdene der du har potensiale for forbedring, slik at du kan målrette treningen din mer effektivt.
Nivå

Timen passer for deg som ønsker en treningsøkt med høy intensitet

Greit å vite

Alle syklene er utstyrt med SPD pedaler i tillegg til reim for bruk av vanlige sko. Vi anbefaler en spinnsko dersom du skal spinne mye.

Vi har Keiser M3I spinnsykler utstyrt med blåtann. Syklene snakker med Iqniter-appen og Keiser-appen som videre kan kobles opp mot bl.a Strava.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iqniter.home&hl=no&gl=US

https://www.keiser.com/lp/m-series-app-2

Kommende WattSpinn-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...