Yin

Yin

Yin

30 - 60 minutter
Yin er en rolig og meditativ yogastil som for det meste foregår sittende eller liggende på en matte. Yogastillingene holdes i opp til fem minutter, og kombineres med dyptgående avspenning og pust. Gruppetimen er designet for at du skal kunne løsne og åpne opp i blokkeringer som kan ligge i kroppen, gjennom å strekke på skjelettmuskulatur, ledd og bindevev.
Ved å holde stillinger over lengre tid får du mulighet til å utforske tilstedeværelse i kroppen, frigjøre spenninger og øke fleksibiliteten. Kombinert med dyptgående avspenning og bevisstgjøring på pust inviteres du til å dykke inn i øyeblikket og gjenopprette energiflyten i kroppen.
Senk stressnivået, frigjør spenninger og nyt fullstendig avspenning med yin yoga.
Nivå

Yogaposisjonene kan enkelt tilpasses din kropp og ditt behov, og du trenger ingen erfaring med yoga for å delta på en yin-time. Det er derfor en yogastil som passer like godt for nybegynnere som mer erfarne yogis.

Greit å vite

Timen foregår på yogamatte. Du kan låne matte på 3T, men vi anbefaler at du kjøper din egen. Vi oppfordrer deg også til å ta med noe mykt å ha under hodet i liggende stillinger, som f.eks. en genser eller et håndkle.

Kommende Yin-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...