YinNidra

YinNidra

60 minutter

YinNidra er en rolig medativ gruppetime, som kombinerer både yin yoga og nidra. I første del utføres yinposisjoner sittende eller liggende på en yogamatte, hvor stillingene holdes opp til fem minutter. I siste del benyttes yoga nidra som en meditasjonsteknikk for å oppnå en dypere form for avspenning.

I yin yoga benyttes posisjoner og teknikker for å løsne opp og åpne opp blokkeringer som kan ligge i kroppen. Instruktøren veileder deg slik at du finner posisjoner som passer din kropp best mulig, og gir deg gode instruksjoner på pust og tilstedeværelse. I nidra yoga benyttes meditasjon for å oppnå en tilstand som kalles yogisk søvn, en slags tilstand mellom våkenhet og søvn. En slik tilstand kan bidra til å løsne i spenninger som kan ligge både fysisk og mentalt.

Senk stressnivået, frigjør spenninger og nyt fullstendig avspenning med Yin Nidra.

Nivå

YinNidra passer for alle som ønsker å hente seg inn, senke stressnivået, og skape en bedre balanse i kropp og sjel. Du trenger ingen tidligere erfaring for å delta på timen, og du kan enkelt tilpasse posisjonene til din kropp og dine behov.

Greit å vite

Ha på deg behagelige klær, og gjerne noe mykt å ha under hodet under liggende stilling som f.eks. en genser eller et håndkle.

Kommende YinNidra-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...