YogaFlow

Gjestetrening

YogaFlow

30 - 90 minutter
YogaFlow er en dynamisk yogaklasse, hvor ulike yogaposisjoner utøves i en flyt bundet sammen av pusten. På denne gruppetimen får du praktisere en kombinasjon av tradisjonelle yogaøvelser fra Hatha yoga, og litt nyere øvelser fra dagens yoga.
Klassen starter vanligvis med forberedende sekvens, før man går inn i en litt mer fysisk krevende dynamisk flyt, og avsluttes med roligere avspenningsøvelser. Gjennom timen får du trent både balanse, styrke, smidighet, koordinasjon og konsentrasjon.
Yoga Flow deles inn i tre ulike nivåer; nybegynner, litt øvet og øvet.
Du vil oppleve hvordan kroppen strekkes og styrkes, du stresser ned og opplever total avspenning til behagelig musikk. En treningsform vi anbefaler alle å prøve!
Nivå

Nybegynner: Dette nivået passer for deg som er helt ny, eller vil prøve en gruppetime som er moderat fysisk krevende. Her får du gode forklaringer og modifikasjoner som passer dine behov.

Litt øvet: På dette nivået er det en fordel om du har praktisert noe yoga tidligere. Her gis det ikke like mange modifikasjoner, og tempoet går litt raskere. Timen er litt mer fysisk krevende enn nybegynner-nivå.

Øvet: Her vil det settes større krav til både balanse, fleksibilitet og styrke, samtidig som tempoet går litt raskere. Timen er fysisk krevende, og det legges opp til et nivå der man bør ha praktisert en god del yoga tidligere.

Greit å vite

Timen foregår barbeint på yogamatte. Du kan låne en matte på 3T, men vi anbefaler deg å kjøpe din egen.

Kommende YogaFlow-timer

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...