Nivå på personlig trener

Nivå på personlig trener

Nivå på personlig trener

Hva menes med nivåer for personlige trenere?

En Personlig Trener (PT) sin faglige nivå bestemmes av både yrkeserfaring og utdannelse. En nylig utdannet PT vil typisk ha lavere faglig nivå sammenlignet med en erfaren PT med videreutdanning. Prisene for tjenestene deres avhenger av dette faglige nivået, hvor nivå 3 er den høyeste kategorien.
Nivå 1

Personlig trener nivå 1 er sertifiserte personlig trenere med minimum årsstudium. Dette er et godt valg om du ønsker å jobbe med grunnleggende trening og ønsker hjelp til trygge og effektive øvelser.

Nivå 2

Personlig trener nivå 2 er sertifiserte personlig trenere med videreutdanning tilsvarende bachelor. De har erfaring fra mer enn 2000 gjennomførte PT-timer. Velg dette om du ønsker en PT med spesiell kompetanse og ekstra lang erfaring.

Nivå 3

Personlig trener nivå 3 er PT sertifiserte personlig trenere med videreutdanning tilsvarende bachelor. De har erfaring fra mer enn 4000 gjennomførte PT-timer. Velg dette om du ønsker en trener i toppsjiktet med vår største erfaring og med mye spisskompetanse.

Les mer om hver enkelt PT på deres profilsider, og lær mer om deres treningsfilosofi, bakgrunn, utdanning og hvordan de kan hjelpe deg med å nå dine personlige treningsmål.