Sportsaktiviteter

Sportsaktiviteter

Sportsaktiviteter

Her kan du lese mer om sportsaktiviteter

Nøkkelen til varig treningsglede er for svært mange enkelt og greit en variasjon i treningshverdagen. 3T-treningssenter er kjent for å tilby et bredt spekter av treningsmuligheter, uansett hvilket nivå eller ambisjon du har.

I tillegg til 3Ts bauta, gruppetrening, hvor du kan trene alt fra yoga til kickboxing, kan du også restituere i basseng, boblebad og badstuer. Er du av typen som er best med ball, 3T got you covered!

På 3T finner du Trondheims største tilbud for squash. Du kan spille og finpusse golf-teknikken i topp moderne simulatorer, året rundt. Og sist men ikke minst kan du spille innendørs fotball på Cageball Sluppen og Cageball Rosten.

Effektiv trening med cageball

Effektiv trening med cageball

Ta med kameratgjengen eller kollegaene dine på en actionfylt og intens treningsøkt i en av våre store Cageball-haller! Innendørs fotball på mindre baner gjør at spillet går raskt og holder et høyt intensitetsnivå. Cageball spiller du på fotballhallen på 3T-Sluppen og på Cageball Rosten, rett nedenfor 3T-Rosten. Book fast spilletid eller drop innom for en uformell fotball-økt!

Les mer
Fri tilgang til squash

Fri tilgang til squash

På 3T finner du Trondheims største tilbud for squash spilling. Hele 14 squashbaner, fordelt på tre 3T-senter står til din disposisjon. Med squash får du både en sosial, morsom og effektiv treningsøkt, som enkelt kan tilpasses ulike ferdighetsnivå. Gå sammen med en partner og spill mot hverandre, eller lag en liten turnering med flere spillere sammen! Og best av alt, squash er inkludert i 3T-medlemskapet, du kan spille så mye du vil, uten ekstra kostnad!

Les mer
3T-Golf - moderne simulatorer!

3T-Golf - moderne simulatorer!

Spill innendørs golf på Trackmans topp moderne simulatorer! Perfekt for en morsom drop-in time med kompisene, eller for regelmessig finpuss av teknikken. Golfsimulatorene finner du i Cageball-bygget like nedenfor 3T-Rosten.

Les mer