Kurs i selvforsvar

Kurs i selvforsvar

Kurs i selvforsvar

Kurs i selvforsvar gir deg nødvendige ferdigheter til å beskytte deg selv i potensielt farlige situasjoner. Det øker selvtilliten ved å gi deg kunnskap om hvordan du kan reagere effektivt og trygt i uventede og truende situasjoner. Selvforsvarskurs kan bidra til å utvikle din fysiske og mentale styrke, noe som er nyttig, ikke bare i nødsituasjoner, men også i hverdagen. Det kan hjelpe deg med å lære å gjenkjenne potensielle farer og unngå konflikter før de eskalerer, noe som kan bidra til å opprettholde din personlige sikkerhet og trygghet.

I dette kurset vil du få opplæring som vil gi deg evnen til å forsvare deg selv i ulike situasjoner. Hvordan bryte ut av kvelergrep; en person som holder rundt deg, din hånd eller hår; hvordan felle et individ i bakken; ledd-kontroll av en persons armer; hvordan levere slag og spark mot en motstander som ønsker deg vondt.

Kurset vil ta for seg hvert enkelt element i detalj, og vil utføres på en slik måte at man ikke skal føle seg ukomfortabel eller ved smerte.

Kurset vil bestå av seks timer, fordelt ut på 6 uker, og passer for alle fra 16 år og oppover som ønsker å kunne forsvare seg selv bedre.