Tjenester

Tjenester

Tjenester

SPREK bedrift

SPREK bedrift

SPREK bedrift er en rekke tjenester som 3T tilbyr til arbeidsplasser, for å tilrettelegge for en mer aktiv livsstil blant de ansatte. Arbeidsplassen har blitt en viktig arena for å fremme fysisk aktivitet, og gjennom SPREK bedrift blir dette både enklere og mer effektivt. Alle tjenester kan skreddersys til ulike behov, hvor målet er å fremme aktivitet, god helse og godt sosialt arbeidsmiljø. Gjennom SPREK bedrift vil dine ansatte få en mer aktiv og sunn hverdag, økt energi, mer kapasitet og større overskudd til både jobb og fritid.

Les mer
3T-Klinikken

3T-Klinikken

Opplever du ubehag eller smerter i muskler og ledd? Da er 3T-Klinikken løsningen for en smertefri hverdag! Her får du rask behandling hos 3Ts fysioterapeuter, kiropraktor, eller naprapat.

Les mer
Kurs og arrangement

Kurs og arrangement

Få oppfølging over lenger tid eller delta på arrangement i 3T-regi!

Les mer
Treningstester

Treningstester

Se dine omfattene testmuligheter på 3T-Treningssenter og få innsikt i din fysiske tilstand, helse og prestasjonsevne! Ved å kartlegge kroppens fysikk får du skreddersydde trenings- og kostholdsanbefalinger for å nå dine mål på en effektiv og trygg måte. Med de nøyaktige målene du gjør kan du følge din fremgang og tilpasse treningen etter dine behov. Med 3Ts ekspertise og blir du veiledet gjennom treningstestene og vi gir deg verdifull innsikt i din helsestatus.

Les mer
Barnepass mens du trener

Barnepass mens du trener

Barnepass er et tilbud som alle 3T-medlemmer kan benytte seg av. På barnepass kan barna leke i trygge og gode omgivelser mens foreldre eller foresatte trener. Vi ønsker barn fra 6 uker til og med 12 år hjertelig velkommen til barnepass. Barnepass finner du på 3T-Leangen og 3T-Rosten.

Les mer