Treningstester

Makspulstest på 3T

Treningstester

Se dine omfattene testmuligheter på 3T-Treningssenter og få innsikt i din fysiske tilstand, helse og prestasjonsevne!
Ved å kartlegge kroppens fysikk får du skreddersydde trenings- og kostholdsanbefalinger for å nå dine mål på en effektiv og trygg måte. Med de nøyaktige målene du gjør kan du følge din fremgang og tilpasse treningen etter dine behov. Med 3Ts ekspertise og blir du veiledet gjennom treningstestene og vi gir deg verdifull innsikt i din helsestatus.
VO2-max test

VO2-max

Optimaliser helsen din med VO2-maks test på 3T! En personlig trener står klar for å veilede deg gjennom testen som gir deg svar på hvor god kondis du har. Få et skreddersydd treningsprogram etter testen for å effektivisere treningen din videre.

Les mer om VO2-max test
Laktattesting på 3T

Finn din laktatprofil

Finn din anaerobe terskel med laktatprofiltesting på 3T. Denne gir deg en nøyaktig informasjon om hvilke pulssoner og treningsplan du bør ha i din treningshverdag.

Les mer om laktattesting
Kroppsanalyse med vekt fra InBody

Kroppsanalyse med vekt fra InBody

Få en nøyaktig oversikt over din kroppssammensetning med kroppsanalyse. Mål fett, muskler, vann og mer med InBody for å få en nøyaktig måling på tilstanden i kroppen din.

Les mer om kroppsanalyse
Makspuls

Makspuls

Din makspuls er en nøkkelindikator for optimal trening, og 3T tilbyr målinger av dette. Testen vil bli utført av en personlig trener som veileder deg gjennom hele økta.

Les mer om testing av makspuls
Test av terstel watt

Terskelwatt test

Klar for å ta treningen din til neste nivå? Få en nøyaktig måling av din Functional Threshold Power (FTP) med en profesjonell Terskelwatt test på 3T. Våre trenere guider deg gjennom en spennende time hvor du virkelig får presset deg selv og testet din maksimale ytelse!

Les mer om testing av terskel watt