Makspulstest

Makspulstest på 3T

Din makspuls er en avgjørende faktor for å optimalisere treningen din, og her på 3T tilbyr vi deg testing og måling av hvor hardt hjertet ditt kan jobbe når det virkelig gjelder. Når du kommer for å ta din makspulstest er det en erfaren personlig trener som guider og motiverer deg gjennom hele økten. PT'en sørger for at du får maks ut av testen.

I denne testen vil du få en grundig forståelse for din makspuls, som er den høyeste hjertefrekvensen du kan oppnå under intens fysisk aktivitet. Det er flere gode grunner til å kjenne sin makspuls, du kan bruke innsikten aktivt for å optimalisere treningsøkten din, og den gir også et verdifullt grunnlag for å skreddersy et effektivt og trygt treningsprogram som passer nøyaktig dine behov og mål.

Ved å vite din makspuls har du muligheten til å regne ut forskjellige intensitetssoner ut i fra ønsket treningseffekt. Intensiteten er da et mål på hvor hardt du trener og beregnes i prosentdel av makspuls. Uten et objektivt mål er det for mange vanskelig å anslå hvor hardt kroppen arbeider og man kan dermed ende opp med å trene for hardt eller for rolig og dermed ikke oppnå de målene man ønsker.

Testen gjennomføres som oftest på tredemølle, men man kan også teste på sykkel dersom man ønsker det. En personlig trener vil veilede deg gjennom testen, og styre intensiteten for å sikre nøyaktige resultater. Å teste makspuls er verdifullt verktøy uansett hvilken fysisk form du er i. Du jobber ut i fra dine egne forutsetninger, og det er derfor en test som passer både deg som er nybegynnere og deg som har mer erfaring med trening.

Book din makspulstest i dag! Makspuls kan måles på enten spinnsykkel eller på tredemølle. Testen gjøres av våre Personlige Trenere på en PT-time. Man må selv må stille med pulsklokke/pulsbelte