VO2-Max

VO2-Max

VO2-Max

Test ditt maksimale oksygenopptak og få svar på hvor god kondisjon du har! Vår dedikerte personlige trener står klar til å lede deg gjennom denne treningstesten, som ikke bare viser din nåværende kondisjonsstatus, men som også gir deg verdifull innsikt i hvordan du kan ta din trening til neste nivå.

Slik foregår en VO2 Maks test

Testen gjennomføres på tredemølle eller sykkel sammen med en personlig trener, og er ferdig når du har oppnådd maksimal anstrengelse, normalt etter 20-25 minutter. Testen gir deg et tall som ofte omtales som "kondisjonstallet."

Forbedre din VO2 Maks med intervallbasert trening!

I tillegg til å se ditt kondisjonstall kan du også få et individuelt tilpasset treningsprogram slik at du kan nå dine mål. VO2 Maks er i stor grad trenbart og påvirkes best ved intervallbasert trening med høy intensitet.

Maksimalt oksygenopptak er kroppens maksimale evne til å ta opp og nyttigjøre oksygenet du puster inn under trening, og en VO2 Maks test gir deg det mest presise målet på din kondis. I tillegg til å være et godt verktøy for å måle prestasjonsevne er maksimalt oksygenopptak en viktig helseindikator. Jo høyere maksimalt oksygenopptak – jo lavere risiko har du for en rekke livsstilssykdommer.

Book VO2-test