Badstue

Badstue

Badstue på 3T

Å benytte seg av sauna blir mer og mer populært, og ikke uten grunn. Varmen i badstuen har positive effekter, spesielt for oss forfrosne nordboere. Musklene og bindevev blir mykere, vi slapper bedre av, og vi får tilgang til stramme og anspente muskler. Mennesker med plager som revmatisme, frosne skuldre, migrene, isjias, ryggsmerter, nakkesleng eller som er mye anspent i kroppen opplever lindring og avspenning i badstue. Når det er varmt begynner vi å svette og slår dermed på kroppens eget rensesystem og får blodomløpet til å øke.

Hvorfor badstu?

Hvorfor badstu?

Har du spesielle helseforhold, som høyt blodtrykk, hjerteproblemer eller kanskje du er gravid? Da anbefaler vi å konsultere med din lege før du tar deg en tur i badstuen.

I dagens samfunn er det mange som prioriterer egen helse, og velvære er et viktig element for mange. Sauna har en positiv effekt for mange da det bidrar til å redusere stress, men også fordi det kan være et sted for sosialt samvær og felleskap.

Så hvorfor ikke ta en pause fra den hektiske hverdagen din og gi deg selv litt velvære? Opplev fordelene med badstue neste gang du er på 3T!

3T-senter med badstu

Finn ditt nærmeste 3T-senter som har badstu!