Basseng og velvære

Dame som svømmer i basseng.

Basseng og velvære på 3T

3T-Treningssenter har et stort og bredt utvalg av fasiliteter for både trening og avslapning. Nyt egentid i boblebad, sauna eller det innbydende 25 meter lange bassenget på 3T-Rosten.

Alle 3T-medlemmer har fri tilgang til basseng- og velværeavdelingen på 3T-Rosten. Hva er mer forfriskende enn en dukkert etter en hard treningsøkt? Eller enda bedre – ha treningsøkten i vannet!

Gruppetimer i vann

Gruppetimer i vann

Trening i basseng er en flott måte å variere treningsrutinen på, samtidig som det er både effektivt og passende for alle ferdighetsnivåer. Du trener også hele kroppen på en skånsom måte for leddene dine. På 3T tilbyr vi ulike bassengtimer som passer til ulike treningsmål. Velkommen til gruppetrening i vann!

Les mer
Basseng

Basseng

Svømmetrening i basseng er populært på 3T. I bassenget på 3T-Rosten kan du som medlem utføre svømmetrening i ditt eget tempo. Trening i bassenget er ideelt for både nybegynnere og erfarne svømmere.

Les mer om basseng
Velværeavdeling

Velværeavdeling

I lyse og lekre omgivelser kan du ta deg en forfriskende dukkert i vår kuldekulp, eller slappe av i den delikate flislagte dampsaunaen. Kanskje trenger du god restitusjon i boblebad, eller vil svømme noen lengder før arbeidsdagen begynner? Da er 3Ts velværeavdeling det perfekte stedet for deg!

Les mer
Badstue

Badstue

Som 3T-medlem har du fri tilgang til badstue på ditt 3T-senter, og dét er det flere gode grunner til å benytte seg av. Etter en treningsøkt kan sauna bidra til at kroppen restituerer raskere og lindrer eventuelle muskelspenninger eller stivhet. Badstue finner du på flere 3T-senter, og 3T-Rosten har i tillegg en herlig damp badstue hvor varmen kan oppleves mer skånsom og mindre intens enn i en vanlig sauna. Valget mellom tørr badstu og dampbadstue avhenger ofte av personlige preferanser og individuelle helsebehov.

Les mer