Gruppetimer i vann

Gruppetimer i vann

Gruppetrening i vann

Gruppetrening i vann er en fantastisk tilnærming til trening som kombinerer variasjon, effektivitet og tilgjengelighet for alle ferdighetsnivåer. Trening i basseng er ikke bare en måte å utfordre kroppen din på, men også en skånsom metode som tar vare på leddene dine.

3T har fokus på å tilrettelegge treningen for alle, og du finner et bredt spekter av bassengtimer som er skreddersydd for å imøtekomme dine treningsmål. Book deg en gruppetime i vann i dag og kjenn på treningensglede og mestring!

Effektiv trening i basseng!

Effektiv trening i basseng!

Uansett alder og form vil du finne glede og nytte av 3Ts varierte gruppetimer i svømmebassenget. Mange opplever sin første skikkelige trening i basseng og høster gevinster som økt kondisjon, styrke og bevegelighet.

3Ts moderne svømmebasseng gir deg muligheten til å bli med på ulike former for bassengtrening i et trygt og komfortabelt miljø. Fra vanngym for å forbedre kondisjonen til styrketrening i vann. Instruktørene veileder deg gjennom hele timen slik at du får en effektiv treningsøkt.

Fordeler ved å trene i vann

Fordeler ved å trene i vann

Bassengtimer gir et behagelig og skånsomt treningsmiljø. Den naturlige motstanden i vannet gir en god treningseffekt og det varme vannet mykner musklulaturen på en behagelig måte som fremmer sirkulasjonen. Treningene kan gjøres svært krevende for idrettsutøvere som ønsker alternativ og variert trening, eller mykt og behagelig for de med ulike plager eller skader. I forhold til vanlig svømming som krever god teknikk, gir vannaerobic, vannyoga og vannjogging flere muligheter. Få de samme gevinstene som når du trener på land men uten risiko for skader!

3T har også bassengtrening som passer deg som er gravid, eller som vil være med på babysvømming med den lille. Her får mor en moderat og trygg trening, og den lille får en herlig badetur! Alt dette i et trivelig og sosialt miljø.

3T-senter med vanntimer

Finn ditt nærmeste 3T-senter med gruppetimer i vann. Besøk oss i dag og opplev den fantastiske følelsen av å trene i vann!

Kommende gruppetimer i vann

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...