Barn&Ungdom

Barn&Ungdom

Treningsgrupper for barn og ungdom!

På 3T har vi treningsgrupper tilrettelagt for barn og ungdom. Her vil deltakeren få god og motiverende innføring av trening tilpasset ungdom i utvikling. De vil få grunnleggende opplæring innen styrke og kondisjonstrening, og har progresjon gjennom kursets uker.

CrossFit Kids

CrossFit Kids

Et spesiallaget treningsopplegg for barn og unge, for å utvikle livslang treningsglede og fremheve en sunn livsstil. Dette gjør vi ved å la ungene utfordre seg i varierte og spennende treningsøkter. Treningene tilpasses alle nivå, og konstant variasjon gjør at ungene holder seg motiverte til å lære seg nye ting.

Vi benytter oss av store funksjonelle bevegelser som f.eks: dytte, dra, løpe, kaste, klatre, løfte og hoppe for å nevne noen. Alle bevegelsene vil bli lært av en godkjent CrossFit sertifisert trener, og vil bli gjort på en trygg og lett forståelig måte.

Ung&Aktiv

Ung&Aktiv

En treningsgruppe for barn fra 10 år og opp til 14 år. Gruppen er perfekt for unge som ikke har funnet sin treningsarena gjennom organisert idrett, eller som et supplement til annen trening.

Her vil instruktøren lære bort teknikk, grunnleggende treningsprinsipper, hva vi trener og hvorfor, samt framsnakke god helse og hva det innebærer. Denne treningsgruppen legger det beste grunnlaget for en aktiv livsstil!