Treningsgrupper

Treningsgrupper

Treningsgrupper på 3T!

3T-Treningssenter har treningsgrupper for alle! Om man trenger å komme i gang med en aktiv livsstil, vil trene seg opp etter fødsel, bli en del av et aktivt og flott seniormiljø eller jobbe for å få mer kunnskap om styrketrening og kosthold for å få varige endringer og et målrettet resultat!

Bli en del av en treningsgruppe som passer deg, og tren ukentlig i faste, trygge grupper veiledet av en dyktig instruktør som har spesialkompetanse på feltet!

Kom i gang

Kom i gang

Velkommen til 3Ts Kom i gang treningsgrupper, et gratis tilbud til 3T-medlemmer som ønsker å kickstarte treningen! Her får du komme i gang med treningen på en motiverende og trygg måte med skreddersydd opplegg for ditt utgangspunkt.

Les mer
Barn og ungdom

Barn og ungdom

I treningsgruppene for barn og ungdom får de unge motivasjon til en aktiv treningshverdag! Her er alt tilpasset utviklingen de er i og skal gjennom, og fokuserer på styrke og kondisjonstrening. La barna utforske en aktiv livsstil sammen med andre barn og oppleve treningsglede.

Les mer
Senior

Senior

Velkommen til 3Ts treningsgruppe for seniorer, hvor din helse og velvære som senior står i fokus! Med to ukentlige treningsøkter over 13 uker tilbyr vi en grundig introduksjon til hensiktsmessig trening for eldre. Bli med i treningsgruppen og ta del i en sosial treningsgruppe som fremmer både fysisk styrke og mental velvære. Utviklet i samarbeid med NTNU, Virke og Helsedirektoratet.

Les mer
Gravid

Gravid

Velkommen til 3Ts treningsgruppe for gravide. Her får du tilrettelagt trening for å imøtekomme behovene gjennom alle stadier av svangerskapet.

Les mer
Mamma&Mini

Mamma&Mini

Velkommen til 3Ts Mamma & Mini treningsgruppe! Få tilrettelagt trening for nybakte mødre med veiledning fra efarne instruktører. Gjør opptreningen etter svangerskapet og fødsel til en aktiv og koselig stund sammen med barnet.

Les mer