Frivektsavdeling

Frivektsavdeling

Frivektsavdeling

Frivektsavdelingene på 3T er utstyrt med alt du trenger til treningsøkten din. Her er det lagt til rette for at du skal få en god styrkeøkt i et sunt og rent treningsmiljø. Treningsstudioet er utstyrt med flere løfteplattformer og rigger for ulike øvelser som markløft, utfall og knebøy. Flere senter er også utstyrt med plateloaded hacksquat, bootybuilder, beltsquat, liggende benpress og annet utstyr for den perfekte beinøkta.

Smith-maskiner og kabelstasjoner

Smith-maskiner og kabelstasjoner

På flere senter kan du trene i rigger med stenger for pull-ups og andre øvelser med kroppsvekt. Smith-maskiner og kabelstasjoner med ulike grep og tilleggsutstyr gir deg også et hav av muligheter når det kommer til ulike styrkeøvelser.

Topp kvalitet

Topp kvalitet

Alle 3T-senter er utstyrt med frivekter, manualer, stenger, benker, kettlebells, slynger og lignende utstyr.

Vi tilbyr utstyr fra ulike leverandører, som for eksempel Eleiko, ATA, Technogym og Lifefitness.

Crosstraining-avdelinger

Crosstraining-avdelinger

Som 3T-medlem har du også tilgang til et treningssenter uten sidestykke, nemlig 3T-Ilsvika! Her finner du en stor og flott crosstraining-kjeller med utstyr som blant annet kettlebells, sandsekker, knebøyracks, slamballs, wallballs, bumperplates og crossfit-rigg. På gulvet ligger det et 30 cm gummidekke slik at du kan droppe vektene. Du finner også flotte crosstraining-avdelinger på 3T-Moholt og 3T-Steinkjer!