Tren kondisjon

Tren kondisjon

Kondisjonsavdeling

Liker du å trene kondisjon er 3T stedet for deg!

Her finner du store og flotte kondisjonsavdelinger utstyrt med alt du trenger av utstyr og treningsapparater.

På 3T finner du tredemøller av topp kvalitet, de fleste 3T-senter har tredemøller fra enten Lifefitness eller Technogym. Disse løpemøllene er av ypperste kvalitet, med svært godt dempingssystem som gir 30 % mindre belastning på knær sammenlignet med asfalt. Møllene har også internett, med mulighet for streaming av film og tv-serier, og ikke minst et stort utvalg av løpeøkter og programmer du kan velge i.

Tren inne for å prestere ute!

Tren inne for å prestere ute!

Foretrekker du noe annet enn løping har vi også et stort utvalg for deg som foretrekker sykling, roing eller ski. Våre sykler og romaskiner har preprogrammerte treningsøkter du kan følge om du ønsker, det samme gjelder både trappemaskiner, steppere og ellipsemaskiner. Vi har også egne stakemaskiner, også kjent som skierg, for deg som ønsker å trene opp skiferdigheter utenfor skisesongen. Noen senter tilbyr også assaultbike, for deg som virkelig vil få opp intensiteten på treningsøkten.

Enten det er intervalltrening eller langkjøring du skal kjøre, er kondisjonsavdelingen på 3T godt tilrettelagt for at du får en god cardio-økt!