Bedriftstimer

Bedriftstimer

Bedriftstimer

3T tilbyr bedriftstimer i form av organiserte gruppetimer, der deltakerne kan få det beste av det vi tilbyr på gruppetrening! Disse fellestreningene er perfekte for å fremme treningsglede og styrke samholdet blant de ansatte. En bedriftstime inkluderer leie av sal, instruktør og et skreddersydd treningsopplegg som tar hensyn til alle ulike nivåer innad i gruppen. Dette er et høyt verdsatt tilbud som gir verdi både til bedriften og de ansatte!

Prøv en bedriftstime og opplev hvordan trening kan bidra til å styrke fellesskapet! 3T tilbyr et bredt utvalg av bedriftstimer, og under finner du en oversikt over de tre mest populære timene blant bedrifter i Trøndelag. Har dere et ønske om en annen type time, kan vi selvfølgelig skreddersy det.

Spinn

Spinn

En spinntime er et godt valg dersom du ønsker en kondisjonstime som passer for de aller fleste ansatte i bedriften. Spinn er enkel og effektiv trening på sykkel, hvor deltakerne selv styrer intensiteten på treningen og tilpasser den til sitt eget nivå. Timen gir et godt treningsutbytte uavhengig om man er nybegynner eller mer erfaren. Instruktøren skreddersyr en spinntime ut ifra bedriftens ønske og leverer en herlig treningsøkt med god stemning og bra musikk!

Få en effektiv kondisjonstrening som passer for alle, og som ikke har krav til koordinasjon.

Styrke/kondisjon

Styrke/kondisjon

Er det ønskelig med en gruppetime hvor man trener både styrke og kondisjon? Da kan 3T sette sammen en time ut fra ønske og behov! Med en kombinasjon av styrkeøvelser og bevegelser som øker pulsen vil man trene hele kroppen, enten med egen kroppsvekt eller med ekstra vekter. Instruktøren vil legge opp timen med gode alternativer, slik at alle finner øvelser som passer sin kropp og treningserfaring. Det er ikke nødvendig med forkunnskaper om styrketrening for å delta. Tydelig og god forklaring blir gitt til øvelsene.

Få styrke- og kondisjonstrening for hele kroppen som er individuelt tilpasset.

Yoga

Yoga

Yoga er nydelig for stive kropper som trenger å mykne opp. Med tradisjonelle yogaøvelser får man trent både balanse, bevegelighet og styrke, og alt foregår i rolig tempo. En behagelig time for både kropp og sinn, som gir en mental avkobling fra hverdagen. Enkelte 3T-sentre tilbyr også hotyoga; yogatimer som foregår i et oppvarmet rom på inntil 37 grader. På alle yogatimer vil instruktøren legge opp til at alle kan delta ut ifra sitt eget nivå, og timene avsluttes med en deilig avspenning for indre ro.

Nyt avspenning og tilstedeværelse. Tren på bedre balanse og bevegelighet og ikke minst – reduser stress!